Leeteuk & his baby

Salam blogger~!



Suspens tak tengok tajuk entry ieta kali ni?*Bagi korang yang tak tahu pasal ni mesti sekarang tengah dok membebel sorang2 cakap camni ' Apa? Leeteuk dah ada baby? Bila masa lak dia kawen ? '.. hehe
Tapi korang jangan risau ye, memang pakcik yang comel ni ada anak, tapi bukan anak betul..just untuk variety show "Hello Baby" je..Haaa, jangan risau, pakcik ni lom kawen lagi sebab dia tunggu ieta habis sekolah dulu baru dia nak kawen, hahahhahaha *gelak gedik,perasan jap boleh tak? ;p

Okey,back to the topic,jap lagi takut ieta merapu yang bukan2 lagi. haaha,
Dalam Hello Baby ni nanti, bukan Leeteuk sorang je yang kena jaga baby tu..Cuba teka siapa dengan dia nanti? Haa, kalau nak tahu kumpulan SISTAR yang join sekali nanti. omgee~ 4perempuan sorang je laki?
*Tak suka pun :( Kenapa bukan member Suju yang lain join? Jeles tau~ Harap2 Leeteuk jaga baby tu je, jangan dia jaga Omma2 tu dah la *nada jeles :D


Haa, comel tak baby tu? Tapi comel lagi orang yang dukung baby tu >.< sokong tak? Tak sokong ? Like i care? *hahaha jangan marah ;p
Ha,yeah lupa lak kan nak bagi tau nama baby ni.. Nama dia Kim Kyumin~ what?? KYUMIN ???? *woah sukenye2.. Kalau korang ELF mesti korang tau kenapa ieta suke sangat nama baby ni KYUMIN..jom tengok siapa KYUMIN yang ieta suke ni :

Kyuhyun + Sungmin = KyuMin
Haa, sekarang dah tau kan kenapa ieta excited sangat nama baby tu kyumin.. sebab kebetulan pulak kan Leeteuk kena jaga baby nama kyumin jugak. haha *ni dah keluar dari topik sudah..

Okay, now ieta nak share la sikit je gamba abg long dengan baby kyumin ni.. sifat kebapaan abg long terselah sangat~ :D





110824 KBS JOY 'Hello Baby' season 4 preview

Abang long !! Saranghamnida~~ Marry me please? Haha *datang angin gedik jap.  :D

Apa Pendapat Korang? Cer cite cer cite ツ

2 buah strawberry:

Lina Dennis/Nor Azlina said...

huhu...comelnya Kyumin!
Abang long pun comel gak!hihi...x sabar nk tgk hello baby ni...but,better if ada super junior hello baby...:)

chocomint elf said...

abg long sudah smpai buat apa jaga baby kyumin yg cute mcm (kyumin)tuh...abg long fighting !!!!!!

Post a Comment

Kamsahamnida ! Sebelum pergi komen la dulu pasal entri ini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...