[110828] Kim Heechul's Last Stage

~Salam peeps~

Okay, harini merupakan hari terakhir Super Junior Kim Heechul perform bersama2 dengan Super Junior sebelum dia pergi army pada 1stSeptember nanti..huuu, Ieta sangat2 la sedih masa tengok dorang perform tadi kat Inkigayo..Ieta tak dapat tahan air mata dah,terus nangis, tak tahu nape. Pilu sangat2,Ieta tahu mesti korang semua pun sedih gak kan? T_T
Pastu masa dorang menang pun lagi la air mata ni jatuh , paling tak tahan bila ieta tengok our angel menangis T_T
Masa tu memang sakit sangat hati ieta ni tengok dia menangis.. Ieta cuba tak nak nangis,tapi...I'm still crying~
Heechul oppa, please stay healthy okay? We will wait for you KIM HEECHUL~
Ieta tak tahu apa akan jadi dengan ieta masa Leeteuk pulak yang pergi army..i can't imagine that T__T
Sedangkan Heechul pergi army ni pun ieta dah nangis macam apa,apatah lagi my Park Jung Soo? omo..Why they must go to army??! agrr!!!!





It's not an END..but AND

~Saranghaeyo Kim Heechul...Kidarilke Kim Heechul~

Apa Pendapat Korang? Cer cite cer cite ツ

2 buah strawberry:

Cahaya Fajar said...

alamak....sedih ah tgk ee teuk nangis.heechul pun.hopefully,diorang akn tabah.and heechul okay kat army nanti...:(

**mata dah berair**

hae_za said...

seyes x tau cm ner x nk nngis.... ommo.... heechul oppa....

Post a Comment

Kamsahamnida ! Sebelum pergi komen la dulu pasal entri ini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...