Can't wait for 5jib !

Salam..

Okay,hari ini ieta nak share cerita sikit dengan korang.. Kalau tak sudi dengar takpelah ! Biar ieta cakap sorang-sorang,,hehe




Sebenarnya,ieta tak sabar nak tunggu bulan lapan ni.. Pertama sekali ialah kita dapat menjalani ibadah puasa,harap-harap dapat puasa penuh tahun ni,tapi takut tak dapat lah sebab masalah perempuan..Kalau laki korang jangan nak ngada-ngada nak ponteng puasa k? Dosa wei kalau tak ganti :)
Yang kedua ialah Super Junior Comeback!! woot2,excited giler~
Ada yang dah ubah style rambut baru, ni yang buat ieta makin nervous tahap katak ni =.=

Tengok dorang ada bagi hint pasal comeback dorang nanti sebab sekarang ni dorang tengah sibuk dengan album baru tu, aigoo

KTR EunTeuk :

July 11:
While the song was playing, EunHyuk was practicing his sign. EunHyuk said “Cause we’ll come back soon, we’ll maybe have a fan sign event…”
Eunteuk said that composer ‘Jinu(hitchhiker)’ participates in 5th album. He composed Brown Eyed Girls’ abracadabra, and arranged 太完美, etc.
During today opening, LeeTeuk said “It usually rains lately. I’m worried how hot it’ll be in August. We’ll have to do (5jib) activities..”
July 12:
After opening, a listener asked “When will u come back?”, TeukDJ said “We’ll come back in due time ~ I won’t tell you about the correct date yet.”

CREDITS: @the_Chess

SM choreographer :


Shim Jae Won tweeted, “Our juniors forever, Super Junior!! Brainstorming choreography… with @hydrayuge. I want a go home…..”. ‘@hydrayuge’ is Gregory Hwang, another choreographer working for SM Entertainment.

 
position dorang



Pastu beberapa ahli SJ dah tuka style rambut dorang..











Mesti ada lagi yang tuka style rambut tapi kita belum spot lagi,. takpe tunggu jelah :)
Fuhhh, makin berdebar-debar giler. Tak sabar la tengok dorang comeback ! The best of the best is comeback soon ! so just wait for them :)
Super Junior Hwaiting !!!

Apa Pendapat Korang? Cer cite cer cite ツ

4 buah strawberry:

hae_za said...

ieta... kibum??

purplekyu^_^ said...

ta sabar nak tnggu 5jib ney kuar...
igtkan harytu dah kuar dah...huhu =='

Ieta Madzid said...

@hae_za tula, takde pun cup nama dia.. btul ke dia join 5jib?

Ieta Madzid said...

@purplekyu^_^ tula, mmg tak saba pun.. haha

Post a Comment

Kamsahamnida ! Sebelum pergi komen la dulu pasal entri ini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...