SuJu nak datang KL? betul ke?


Koranggggg ! korang semua dah dengar cerita pasal Super Junior,f(x) & Miss A nak datang KL pada 3december2011 ni.. Kalau taktau sila baca kat SINI .






Uwaaa, Jom menangis berjemaah.. Betul ke news tu ar? Kalau betul aaa, saya tak dapat pergi !
Ieta suka sangat dorang datang Malaysia TAPI, ieta jugak tension sebab bila fikirkan yang ieta tak dapat pergi tengok dorang.. adess T_T

Dear SuJu, awal sangat la korang buat ieta rasa nebes..dan tak berguna sebagai ELF sebab tak dapat pergi setiap concert dorang kat MALAYSIA tempat tanah tumpahnya darahku ini.. uwaa TT_TT

Tapi takpe la, harap-harap ni bukan rumors je kan. Ieta suka dorang datang sini,tapi kuciwa je sebab tak dapat join ELF lain meroyan :'(


*Nak sangat pintu ajaib doraemon!


Apa Pendapat Korang? Cer cite cer cite ツ

4 buah strawberry:

May Haras said...

hahaha..akak pun harap dpt tgok dyorang *kalau jadi la dtg kt Kl tuh..
tapi syang nye, Abg Ngah x de..
akak nk Kim HeeChul ~__~

Ieta Madzid said...

@May Haras haha, tula hrp2 betul. tk ksh la sesape je yg dtg aslkan suju :')

Cahaya Fajar said...

really??!!!alaa,jauh lah plak dari penang.ishh!!

Ieta Madzid said...

@Cahaya Fajar ieta lagi jauhhhh T_T

Post a Comment

Kamsahamnida ! Sebelum pergi komen la dulu pasal entri ini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...