Super Junior’s ‘Super Show 4′ in Osaka sold out to 80,000



Ieta dengar cerita yang ss4 osaka ni daebakk ! *okey cube bagitau ss mane yang tak best -.-'
Hm maksud ieta, ss4 kat osaka ni daebakk sebab dalam masa 2 hari ss4 diadakan kat sana, tahu tak berapa ramai ELF datang?? Ar tengok tajuk tu..80,000 ok? weheeee 
Walaupun dorang tak pernag and belum debut kat Jepun, tapi tengok la.. Fans sentiasa mengalu-alukan kedatangan Superman kita ni..SS4 Osaka start pada 10 & 11 december..ye bermakna hari sabtu dan semalam.. Dorang perform dekat Kyocera Dome, cuma artis yang top2 je dapat perform kat stadium tu tau ! :) *Buat muka bangga jap

Dorang perform 38 lagu kalau tak silap la.. *nak lebih pasti korang pegi check sendiri k?
Macam biasa, Super Junior tak pernah kecewakan fans dia..dorang sentiasa persembahkan yang terbaik untuk fans..sampai dorang guna wires,lasers,cranes..terbang sana terbang sini..wohoo daebakk tu.. Bila la ieta dapat merasa pegi supershow dorang kan? :'(

Nah tengok Sapphire Blue Ocean masa kat SS4 Osaka haritu :



Haa, cantik kan? Jeles tau ieta tengok Japanese ELF ni.. Ramai betul.. Good Job J-ELF! You already make our oppas proud :) Yeah, bukan SuJu je bangga, tapi ELF lain pun bangga gak kan? :)

Bila la ieta dapat pergi supershow dorang kan..Teringin..kempunan nak pergi SuShow dorang tapi ieta takpat pegi sebab2 tertentu..T_T.. ieta harap sangat SS4 ada kat Malaysia nanti dan harap2 bukan bulan 1..sebab ieta kena PLKN wei T_T .. Harap2 SS4 Malaysia last stop la kan? Dapat jugak ieta save duit , AMIN, korang yang baca ni tolong AMIN kan sekali k? Thanks :D

Apa Pendapat Korang? Cer cite cer cite ツ

1 buah strawberry:

hae_za said...

iallah ieta... ss4 ade kat mlysia... dont worry k... dan pastynye xkan bulan 1... dont worry ye.. my dear...

Post a Comment

Kamsahamnida ! Sebelum pergi komen la dulu pasal entri ini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...